Vertalingen

Home » Diensten » Vertalingen

Bij een internationale strategie van de ondernemingsactiviteiten is het zinvol de internetpagina in verschillende talen ter beschikking te stellen. Zo is het bekend dat slechts een klein deel van de Duitse bevolking surft op niet-Duitse internetpagina’s. Nederlandse ondernemingen die een goede Duitse internetpagina ter beschikking stellen aan de Duitse (doel)groepen maken pas echt een werkelijk kans op uitbreiding van de omzet in Duitsland. De afzet van Duitse webshops blijft groeien, investeren in een goede vertaling loont zich. Met een vertaling en aanpassing van uw internetpagina spreekt u een markt aan van enige tientallen miljoenen kooplustige Duitsers. Wist u dat Duitsland postorderland nummer 1 is in Europa?

Zoekmachinevriendelijke teksten

De Duitse taal is rijk aan synoniemen. Het is bij een vertaling dus opletten welke woorden worden ingezet om uw doelgroep(en) te bereiken. Ons team aan ervaren vertalers schrijven uw Duiste teksten op die wijze dat we rekening houden met het zoekvolume van de trefwoorden die voor uw bedrijf en product van belang zijn.

Vertalen in de Databank

Als een van de weinigen kunnen wij direct vertalen in html, java, flash en .csv bestanden. Na de vertaling kunnen bestanden door uw technische afeling of dienstverlener direct terug in de databank worden geplaatst, hierdoor wordt voor uw bedrijf veel tijd en geld bespaard.