Virtueel adres in Duitsland

Home » Diensten » Virtueel adres in Duitsland

Hoe Duitser men zich presenteert des te beter is het voor de omzet zegt men wel eens. Een Duits adres en een Duits telefoonnummer kunnen wonderen doen voor de omzet. En het is zo eenvoudig. In tegenstelling tothetgeen vaak wordt gedacht hoeft u geen bedrijf in Duitsland op te richten om over een correspondentieadres te beschikken. Duitslandexport.nl werkt samen met verschillende Duitse bedrijven die “vituele kantoren” en secretariaatservice voor Nederlanders aanbieden.

Uw huurt uw eigen adres en telefoonnummer in Duitsland zonder dat u een dochteronderneming hoeft op te richten. In vele gevallen krijgt u er zelfs toegang tot een bespekingsruimte bij. Een aansluiting binnen èèn week is mogelijk waarbij wij u begeleiden, zoals het voorkomen van de meest gemaakte fouten bij het voeren van een zakenadres in Duitsland. Zo is uw startfase in Duitsland van succes verzekerd.

Zakelijk adres in Duitsland

In tegenstelling wat vaak gedacht wordt kunt u in Duitsland zakelijk actief zijn zonder een Duits bedrijf op te richten. Ideaal is een tussenfase waarbij u eerst omzet binnenhaalt op uw Nederlandse bedrijf, via een zakelijk adres in Duitsland, ook virtueel kantoor genoemd. Met hulp van dit virtueel kantoor dat u van een dienstverlenend bedrijf kunt u huren, kunt u post, faxen en telefoontjes op een Duits adres ontvangen. Duitslandexport.nl biedt zelf geen dienstverlening aan, staat echter met een handvol dienstverleners in de regio Düsseldorf in contact die gewend zijn voor Nederlandse ondernemingen te werken.

Duitse telefoniste

Het Duitse telefoonnummer dat u huurt kunt u direct naar Nederland laten doorschakelen of u laat een Duitse telefoniste op uw aanwijzing het telefoontje afwikkelen en aan u doorgeven. Uw post wordt op uw aanwijzing eens of meermaals per week naar Nederland doorgestuurd. U kunt bij ons informatie over aanbieders van virtuele kantoren in Duitsland opvragen. Wij bieden u aan, zonder kosten voor uw bedrijf u te ondersteunen bij de selectie van een geschikt Duits kantoor.